Kansha

Dankbaar, waarachtig zijn.

Behandeling

Wanneer u zich moe voelt, weinig tijd hebt voor u zelf en het moeilijk is om rust te vinden, u niet in balans bent, pijn heeft, behoefte hebt aan iemand die naar u luistert dan kan een Reiki/Healing behandeling helpen. Een Reiki behandeling geeft ontspanning, warmte, inzichten, verhoogt de weerstand en is aandacht voor u zelf. Het verzacht pijnen, angst, onrust, ondersteunt bij stoppen met roken, en maakt koude voeten warm. Reiki is lief zijn voor jezelf!

Wilt u meer weten over Reiki of kennis maken met Reiki dan kunt u bij mij een afspraak maken voor een Reiki behandeling. U mag mij vrijblijvend altijd bellen voor informatie.

Een Reiki behandeling is gemakkelijk te ontvangen. Als Reiki therapeut zal ik u helpen om het zo comfortabel mogelijk te maken, liggend of zittend. U houdt uw kleding aan en krijgt als u dit wilt een deken om warm te blijven. Reiki is geen massage.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk:

 • Stoel/zittende behandeling (ongeveer 30 minuten)      €20,-
 • Liggende/tafel behandeling (ongeveer 60 minuten)     €40,-

 

Na een behandeling kunt u zich ontspannen voelen, misschien slaperig. Gedachten komen tot rust. Soms komen gevoelens naar de oppervlakte. Stel je er open voor. Ik bied u vertrouwen, een luisterend oor en geborgenheid. Misschien voelt u zich lekker warm of u voelt zich juist wat rillerig. Er is geen juiste of verkeerde manier hoe Reiki wordt ervaren.

Met woorden kun je iemand niet overtuigen van het feit dat Reiki gewoon werkt, de Reiki ervaringen zelf overtuigen.

Geef eens een Reiki behandeling kado!

Eén reactie

 1. Hallo Mieke,
  Wat leuk dat je mij gevonden hebt!
  Ik hoop dat het met jou goed gaat en wil natuurlijk een afspraak met je maken.
  Dit kunnen we het beste telefonisch doen. Zullen we volgende week na maandag bellen? De komende dagen ben ik bezig met van alles en het weekend ben ik weg. Ik hoop dat je belt! Leuk om elkaar weer te spreken en wellicht te gaan zien!

  Hartelijke groet,
  Hanneke van de Hoef-Ramaker.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.