Kansha

Dankbaar, waarachtig zijn.

Ervaringen

Ervaringen

Recentelijk Reiki 1 cursus bij Hanneke gevolgd. Bijzonder, rustgevend, inspirerend plekje met ontspannen, vertrouwd, nuchter en liefdevol gastvrouw/reiki-master. Door de niet dwingende wijze van lesgeven, veel interessante achtergrondinformatie, praktische benadering en als afsluiting – aangename reiki behandeling is het een hele bijzondere, ontspannen cursusdag geworden! Mijn nieuwsgierigheid naar Reiki is gewekt!

Bedankt Hanneke!

 

“Het begon jaren geleden, toen ik gevraagd werd om “lijdend voorwerp” te zijn tijdens een oefensessie van het Reiki clubje van Hanneke. Ik mocht op tafel liggen en werd gedurende een half uur aangeraakt door 5 paar langzaam bewegende vrouwenhanden. Gaandeweg voelde ik mij steeds lichter worden en na afloop wist ik dat het voor mij geen “lijden“ was, maar een “begeleiding” naar een rustgevend gevoel dat nog een aantal dagen bleef doorstromen.
Een paar jaar geleden was ik getuige van het resultaat van de Reikibehandeling die mijn schoonzus gaf aan mijn dochter, die een lichte hersenschudding had. De drukkende hoofdpijn werd minder en ontspanning was het gevolg. Hierna hebben mijn dochter en ik besloten om in februari 2014, samen de cursus Reiki 1 te volgen bij onze goede vriendin Hanneke.
Ik was niet alleen verbaasd maar ook verrast van het resultaat dat we merkten bij het oefenen.
Dat ik met mijn dochter kon oefenen, voelde bijzonder, vertrouwd en als een cadeautje, zeker omdat Hanneke op een ontspannen en aangename manier les gaf, waardoor ik mij prettig en comfortabel voelde.
Regelmatig pas ik de behandeling toe op mijn man, die het heerlijk ontspannend vindt. Het smaakt naar meer, dus ik denk er over na om een vervolgcursus te volgen!

Ann
Hoogland

 

Via een advertentie in de krant kwam ik bij Hanneke terecht voor een reikibehandeling. Ik had een drukke, emotionele tijd achter de rug en was erg moe. Door haar behandeling voelde ik me weer helemaal opgeladen en ik ging me interesseren in Reiki. Ze bood me een cursus aan om het zelf te leren, Reiki 1. Die heb ik in december 2013 gedaan en het was een fijne, warme dag waarbij ik leerde om mezelf te behandelen. Daarna heb ik in vlagen Reiki bij mezelf en mijn huisgenoten toegepast en ben het steeds vaker gaan doen. Nu doe ik het dagelijks, ter ondersteuning, om mezelf op te peppen of rustig te krijgen, me sterker te voelen, pijn te verzachten of juist om in slaap te komen. Ik vind het een fantastische ondersteuning.”

GC, Amersfoort

5 reacties

  1. Hannekes advertentie, website en prettige telefoongesprek maakte mij enthousiast om na een lange pauze weer Reiki te gaan doen. Bij Hanneke heb ik de Reiki II cursus gevolgd in februari, en het heeft me heel goed gedaan! Ze heeft de tijd voor me genomen, en in haar mooie huisje voelde ik me al snel op mijn gemak.
    We hebben veel gelachen maar ook over hele serieuze zaken gesproken en heel persoonlijk kontakt gehad. De initiaties, moeilijk woord… waren bijzonder en haar kennis en ervaring met Reiki is groots. Tel daarbij op haar rustige, praktische manier van doen (en lekkere kippensoep) en ik had een heerlijke dag. Ik voel de me dankbaar voor deze leerzame ervaring. Nu het geleerde in praktijk brengen, ik heb een mooi voorbeeld van rust en energie bij me. Dank!

  2. Vandaag samen met Carla de cursus reiki gevolgd bij Hanneke. De ontspannen sfeer die van af het begin aanwezig is blijft de hele dag. De manier van lesgeven is heel relaxt en een hele goede uitleg en demonstratie. Het oefenen op elkaar word goed gemonitord. Al met al een hele ontspannende gezellige middag. Echt een aanrader in deze drukke tijden.

  3. Vandaag bij Hanneke geweest samen met mijn allerbeste vriendin, samen reiki 1 geleerd super cool en gaaf om het te leren en ervaren. Ik ga er zeker meer over leren. Dank je wel Hanneke

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.