Kansha

Dankbaar, waarachtig zijn.

Mastergraad Reiki 3

Reiki 3

Op een dag zal je merken dat Reiki zo een deel is geworden van je leven dat je daar mee door wilt gaan. Dan kan je kiezen voor het Reiki Masterschap: Reiki 3. Je bent dan in staat zelf inwijdingen te geven en anderen in contact te brengen met de bron die je jezelf eigen hebt gemaakt. Een inwijding tot Reiki Master is een prachtig cadeau.

Wanneer je over een uitgebreide ervaring beschikt en veel met Reiki hebt gewerkt, is de volgende stap misschien het masterschap. In een gesprek met de gekozen master worden er afspraken gemaakt, stages ingepland en een tijdschema gemaakt. De duur van de opleiding hangt af van de ervaring en kennis en kan 6 tot 12 maanden zijn. Deze opleiding vraagt een grote toewijding.

De Mastergraad is een speciaal proces waarin je stages loopt, leert hoe je een cursus geeft, leert initiëren en je ontwikkelt onder begeleiding je eigen lesmateriaal.

Het is aan jou te kiezen welke Master bij je past en ik raad je aan je keuze te maken op basis van kwaliteit. Elke Reiki Master is uniek en werkt op het niveau dat hij/zij bereikt heeft in de loop der jaren. Dat is ook het niveau dat de Master mee kan geven aan de student, niet meer dan dat, en ook niet minder.

Reiki 3 wordt individueel gegeven. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.