Kansha

Dankbaar, waarachtig zijn.

Over mij

Hanneke van de Hoef

Ik ben Hanneke van de Hoef-Ramaker, ben getrouwd en heb drie kinderen. Na jaren van weggeweest te zijn woon ik met mijn echtgenoot sinds 01-02-2018 weer in mijn geboortedorp Dedemsvaart.

Mijn eerste kennismaking met Reiki was in oktober 1997, toen heb ik mijn eerste cursus gedaan, een ommekeer en begin van een nieuw leven. In 1998 heb ik mijn Reiki 2 cursus gevolgd en jaren later in 2007 heb ik Reiki 3a gedaan. In eerste instantie had ik niet de intentie om een Mastercursus te volgen. Wel gaf ik al regelmatig Reikibehandeling thuis of aan huis. Met passie vertelde ik aan anderen over Reiki. Zo groeide het verlangen om zelf Reikicursussen te gaan geven. De jaren ervaring met Reiki, de kracht en schoonheid die ik telkens weer ervaar en het simpele feit dat Reiki een deel van mijn leven is, heeft mij doen besluiten Mastergraad Reiki 3 te behalen. Op 25 januari 2010 ben ik ingewijd tot Reiki Master. Een groot cadeau waar ik heel dankbaar voor ben.

Op 26 mei 2013 heb ik een specialisatie cursus ‘Reiki in de Gezondheidszorg’ gevolgd bij Stichting Reiki en Gezondheid Nederland. Een Stichting die zich heeft ingezet voor het integreren van Reiki in de reguliere gezondheidszorg door kosteloos Reikibehandelingen aan te bieden aan patiënten met kanker en hun naasten. Samenwerken met de reguliere gezondheidszorg met als doel het welzijn van de patiënt, zijn of haar kwaliteit van leven verbeteren.

Van 2005 tot 2007 heb ik de opleiding Intuïtieve ontwikkeling en Healing gevolgd bij Mens en Intuïtie in Amersfoort. Naast mijn Reikipraktijk werk ik met heel veel plezier en liefde in de ouderenzorg.

Ieder mens is uniek!

Geborgenheid en vertrouwen, streven naar kwaliteit van leven, een positieve instelling, dat is mijn uitgangspunt en dat heb ik te bieden.

Ik zie je graag!

Momenteel is mijn praktijk gesloten. In het voorjaar van 2020 hoop ik u weer te mogen ontvangen!                                                

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.