Kansha

Dankbaar, waarachtig zijn.

Reiki 2

Wil je een Reiki II cursus volgen?

Bel of mail mij als je een Reiki 2 cursus wilt volgen, dan kijken we samen naar een geschikte dag!

Wees welkom!

  • 10 tot 15  keer zo sterk als de eerste graad
  • Afstandsbehandelingen
  • Activering derde oog
  • Intuïtieve ontwikkeling
  • Persoonlijke groei
  • Verdieping
  • Mentale healing

Wanneer je graag een Reiki 2 cursus wilt volgen, neem contact op dan plannen we samen een dag.

Tijdens de Reiki 2 cursus wordt je vermogen tot Reiki geven vele malen sterker en word je in staat gesteld om op afstand Reiki te geven.

Bij Reiki 1 leren we de handposities welke een duidelijke structuur en volgorde heeft. Deze handposities leren ons vertrouwd te raken met het aanraken van een lichaam middels handoplegging en het doorgeven van Universele energie. Maar op het moment dat we deze kennen zijn we zover dat we ze kunnen loslaten. Door zo intuïtief mogelijk Reiki te geven, gaan we luisteren naar de Universele energie en luisteren naar het Lichaam dat we behandelen. Die spreken een eigen taal en vertellen ons waar de energie nodig is, of je fysiek of etherisch Reiki moet geven, met of zonder symbolen, etc.

Met Reiki 2 verbind je je met het diepste deel in jezelf: je ware weten, je oer zijn! Alle symbolen die je leert zijn dieptesymbolen. Reiki 2 geeft dus vooral verdieping, werkt vooral op het etherische en fysieke lichaam en oefent grote invloed uit op het derde oog. Ook vinden er grote veranderingen op het mentale gebied plaats, op de energielichamen, om de harmonie te herstellen. Je spirituele bewustwording krijgt kans om te groeien. Met Reiki 2 werk je met symbolen en mantra’s. Ze zijn een handige verbinding met de energie. De symbolen zijn een gereedschap om de Reiki energie te richten. Het maken van een teken en het zeggen van een mantra zet energiepatronen in werking. Om deze symbolen te kunnen laten werken moet je er op afgestemd zijn. Wat er gebeurt tijdens de afstemming is dat de verbinding met de energie wordt gemaakt via hen en ze worden een mentale representatie die je helpt door middel van hen te focussen.

Cursussen worden in kleine groepjes gegeven (max 4 personen).

Duur van Reiki 2 cursus: 9.30 u tot ongeveer 17.00 u.

Inclusief certificaat, naslagwerk, koffie, thee en wanneer daar behoefte aan is, een terugkomavond.

Kosten: €150,-

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.