Kansha

Dankbaar, waarachtig zijn.

Wat vind jij?

| 4 reacties

Nog veel mensen zijn bang dat bekenden of collega`s hen voor gek verklaren wanneer ze vertellen over een Reiki cursus die ze gevolgd hebben of een Reiki behandeling die ze hebben ontvangen. Jammer dat men zich niet eerst verdiept in wat Reiki is! Jammer dat men uitgaat van tamelijk avontuurlijke conclusies over Reiki. Is het angst voor het onbekende? Is niet iedereen bang voor het onbekende? Dat komt mij begrijpelijk voor. Reiki is niet tastbaar, niet fysiek, het is energetisch. Wat verstaan we onder energie? Wat mij betreft een niet relevante vraag, want tijdens een behandeling of cursus voel ik de energie en het is niet nodig daar een definitie aan te geven.

Ik zie je reacties graag tegemoet!

4 reacties

  1. Dag Hanneke van de Hoef,
    Ten eerste wil ik u een compliment geven voor uw website. Heerlijk overzichtelijk en hèhè eindelijk helder en open verwoord u wat Reiki voor mensen kan doen. Echt een uitnodiging om een behandeling bij u te boeken en dat ga ik dan ook zeker doen.

  2. Ik begrijp wat je hier duidelijk wilt maken en ben het met je eens dat Reiki nog veel meer uit de ‘onbekend maakt onbemind sfeer’ mag komen. Succes!

  3. Mee eens, het is beter om het gewoon te ervaren dan zomaar te oordelen!

  4. Recentelijk Reiki 1 cursus bij Hanneke gevolgd. Bijzonder, rustgevend, inspirerend plekje met ontspannen, vertrouwd, nuchter en liefdevol gastvrouw/reiki-master. Door de niet dwingende wijze van lesgeven, veel interessante achtergrondinformatie, praktische benadering en als afsluiting – aangename reiki behandeling is het een hele bijzondere, ontspannen cursusdag geworden! Mijn nieuwsgierigheid naar Reiki is gewekt! Bedankt Hanneke!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.